Jdi na obsah Jdi na menu

Kvído 2. 10. 2011: Dopis i nechlupatým přátelům

6. 10. 2011

Drazí přátelé, konečně jsem se dočkal. Už jsem si myslel, že nic nedostanu a že budu už napořád bydled v ošklivé bedýnce od banánů se starýma ošklivýma dekama. Ale byl jsem naštěstí na prázdninách u babičky s dědou a tam jsem dostala velký nový pelíšek. Je červený s kytíkama a taky jsou na něm tečky. Vejde se do něj i panička, když se se mnou muchluje. Je to supr. Měkoučký a konečně si můžu opřít hlavíka do měkýho, protože o krabici jsem se jenom "řezal", jak říká babička. Jediná nevýhoda je, že když si pelíšek olizuju, zní to, jako když se hrabu v koši, což neustále budí páníčka i paničku. Ty si myslí, že zlobim a furt rozsvěcují světýlko i ve tři ráno a já místo abych něco dobrýho čuchal v koši, tak si jen olizuju nový pelíšek.

Ale páníček byl taky hodnej. Na mě. Udělal mi na dvorečku konečně miniaturní domeček. Mám ho jen pro sebe. Tam za mnou nechodí ani panička. Páníček už vůbec, protože říká, že prej smrdim. Do boudy by panička nedostala svojí malou zadynku a páníček dodává, že ani pupík. Nebo fufík? Oni to furt říkají jinak. Boudík má ale jednu nevýhodu. Fouká tam. Občas. Nemá totiž dveře. A taky mu chybí jméno, komín a okýnko s kytíkem. Možná panička něco vymyslí. Kdybyste náhodou měli nápad, jak by se měl můj boudík jmenovat, prosím, napište mi.

V září se mi ještě stala jedna věcička. Dostal jsem aktovku a musím teď pravidelně do školy. Chodím v úterý a ve čtvrtek k panu učiteli Sklenářovi do Kyjí. Mám tam spoustu kámošů, ale holky jsou stejně nejlepší. Jen s Růžou si pořád nějak nerozumím a občas na mě vyjede. Ale přesto jí mám rád. Je to holka. Učíme se tam chodit u nohy s paničkou a ležet na místě a běhat přes překážky. Zatím jsem to tam všechno ještě neprozkoumal, tak se musím snažit všechno vyčuchat. Paničce se to moc nelíbí. Prý se na ní vůbec nekoncetruji, jak říká. Ale snažíme se oba. Myslím. Ale pan učitel mě často chválí. Prý jsem ho překvapil jako strakáč.

Vrtí ocasem

Kvído

PS: Přidávám fotky z pražských procházek v září - Smetanku, kam chodíme každý den; agility parčík a procházku s babičkou Kačenkou. Taky záznam s oblíbenou hrou - fotbalový kokos.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ascieriefush - Tall and Improper Blood Force Symptoms

8. 10. 2018 7:56

Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-cialis-5mg-en-pharmacie/

Amitoereignest - High blood press

29. 7. 2018 21:22

Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-pas-cher-boulogne-billancourt/