Jdi na obsah Jdi na menu

Kvído 8. 6. 2011: Co to tady tak voní?

9. 6. 2011

Páni! Dneska to byl super den. Panička a páníček se mnou byli celé odpoledne na dvorku. Kdybyste věděli, kolik skvělých věcí jsem tam našel. Nejdřív jsem z toho byl celý zmatený. To víte, tolik nových pachů a zvuků. Přece jen jsem tam byl poprvé. Jisté je ale to, že náš dvorek je bezva lunapark. Udělal jsem si malý seznam toho, o co nesmím nikdy přijít, když tam budu:

Takže tři nejlepší hry s paničkou:

1. honěná s paničkou, když ji vezmu květináč

2. okusování všeho zeleného

3. prolejzání a přeskakování dřevěných truhlíků


Tři věci, které musím vždycky rozkousat

1. bambusové tyčky od rajčat

2. plastové květináče, do kterých chce panička něco přesadit

3. opadané broskve - hlavně ty zelené, potlučené a zcela snilé,


Tři nejoblíbenější místa

1. kočičí doupě za dřevěnou pagodou

2. klín páníčka, ale ovšem jen s drbáním bříška

3. deka pod křeslem paničky s výhledem na rozkousaný květináč


Tři nejlibější vůně našeho dvorku:

1. hnijící kopřivy v sudu s černou plachtou

2. výpary z kanalizace uprostřed dvorku

3. kočičí bobek v květináči s muškáty


A kdo se chcete podívat na fotky, jak jsem dneska řádil, ať klikne sem:

Fotky ze zahrádky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fabi - Super!

10. 6. 2011 18:58

Tak ta zahrádka se Vám Ivuš moc povedla, fakt paráda!! Hned je v tom zelenu útulněji, viď? Kvído je krásnej pes, moc se mi líbí. Já v něm vidim Bleka:-) Doufám, že se Vám tam všem třem bude dařit úplně nejlíp.

Panička - Re: Super!

10. 6. 2011 19:23

Ahoj Lucí! Děkujeme moc za všechny pochvaly! Kvído je Blekovi opravdu hodně podobný. Já jen doufám, že nebude tolik běhat za vysokou :-) Zahrádka je super! Hlavně ty saláty a bylinky stále čerstvé a při ruce. Mít kolem sebe zelenějc je paráda, ale je to stále Praha s hlučným ovzduším všude kolem a se vším tak daleko...

Fabi - Re: Re: Super!

10. 6. 2011 20:30

Ale každé zpříjemnění si životního prostoru za tu sladkou námahu stojí, ne? :-) A hlavně ta pravidelná péče o něco živého je uklidňující a naplňující, ať už je to zvíře či květina. A ještě když je co slupnout, tak je to paráda.

Terkakoub - Pozdrav od Ajušky

9. 6. 2011 8:45

Zdravíme z Brna! Ajuška moc zdraví bráchu a posílá mu kousnutí do ucha. Je vidět, že drbání na bříšku je slastná droga pro celou Jeřábkovic smečku.:-) My zatím stíháme od věcí vhodných k likvidaci odvádět pozornost oblíbenými hračkami, ale Ajka se určitě taky dočká, jednoho dne budeme dostatečně unavení a nepozorní, aby vzala úpravu našeho bytu do svých tlapek.:-) Přejeme hodně radosti s Kvídem.:-) Terka, Radovan a Ajka.

Panička - Re: Pozdrav od Ajušky

9. 6. 2011 21:14

Tě pac, sestři! Moc rád o Tobě slyším. Jó, drbání na bříšku...to my prostě můžeme. Ale taky mě trápí s obojkem jako Tebe. Když už mi ho nasadí, tak mi to neva, ale než to zapnou... Někdy si myslím, že jsou ti moji páníčci naprostá nemehla. Strašně dlouho jim to trvá a já pak musím i kníknout! Sundavání obojku už není tak hrozné. Hlavně, když je to rychle. Ovšem nesmí chybět vařené kuře... Pořádně olízej svou novou smečku. Doufám, že se potkáme někdy na strakatém setkání. Virtuální realita je virtuální realita. Abych nezapomněl, panička Iva i páníček Ondra taktéž pozdravují Tebe i Terku s Radovanem! Kvído

Jeřábková - Prima :-)

9. 6. 2011 6:55

Koukám, že se nenudíte Vy, ani Kvído. Zahrádku máte nádhernou a Kvído vypadá moc šťastně a spokojeně. Založit tyto stránky byl opravdu super nápad! A fotky na rajčeti jsou prima.
Těšíme se na další zpravodajství - zdraví celá naše smečka :-).

Panička - Re: Prima :-)

9. 6. 2011 21:03

Děkuje, paní Jeřábková, za pochvalu. Jsme na ni všichni moch hrdí. Kvído vypadá skutečně spokojeně. Dnes jsme se seznamovali s klikrem a musím konstatovat, že Kvído byl až nečekaně chápavý a velmi klidný. Uvidíme, co přinesou další lekce. Jídlo se trošku zlepšilo. Namáčíme granulky do kuřecího vývaru, ale dnes snědl i hrstičku suchých. Asi už měl hladík. Chlupatý pozdrav do Mařenic!