Jdi na obsah Jdi na menu

Kvído 10. 6. 2011: Kouzelná červená koule

10. 6. 2011

Povím vám, že tady je to samá novinka. Panička s páníčkem mě neustále něčím překvapují. Dneska to byla velká červená věc. Najednou se zjevila a voněla jako celé hejno upečených kuřat. Nemohl jsem odolat. Jenže jakmile jsem se chtěl do těch kuřat zakousnout, ta věc utekla. A tak to bylo stále dokola. Vůbec nechtěla stát na jednom místě. Snažil jsem se ji přesvědčit tlapkama, ale nešlo to a nešlo. Dokonce jsem na ni vyštěkl. Taky to nepomohlo. Navíc byla tak veliká, že jsem se jí začal bát. Přesto stále krásně voněla.

Paníček pochopil, že se jí bojím, a dal mi přečíst návod:

 

Už tomu začínám přicházet na kloub... To se musí takhle!


Tady čtu, že je to kouzelná červená koule. (To proto nechtěla stát na jednom místě!) Uvnitř koule, píše se, se prý nachází dobroty, které tam dá panička nebo páníček. A já, když budu dobře koulet (to  tedy úplně nevím, co znamená), je pak můžu vyndat. Prý ta koule má otvory. Jen se musí vychytat, kde ten otvor je. Mlska pak, zdá se, tímto otvorem vypadne.

Po teoretické části jsem si to vyzkoušel prakticky. Pochopil jsem, že koulet znamená šťouchat čumáčkem do koule! Mlsky už se nemohly dál schovávat! Jen to nebyly pečený kuřata, ale kuřata v sušence. Taky ovšem vynikající! A teď se ze mě stal mistr v koulení! Sledujte: 

Kouzelná červená koule

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář